Villamos és kukásautó ütközött a XI. kerületben

2023. május 24. – 12:00

Másolás

Vágólapra másolva

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő villamos és egy kukásautó Budapest XI. kerületében szerdán délelőtt, a Bartók Béla úton, a Tétényi út előtt. Kollégánk tájékoztatása szerint a helyszínre három mentő érkezett: az egyik kocsiba egy kismamát segítettek be, a földön pedig két kukás fekszik – a fotók alapján közben már az ő vizsgálatukat, ellátásukat is elkezdték, és délre már be is fejezhették, mert a sérülteket időközben elvitték.

Fotó: Fehér János / Telex
Fotó: Fehér János / Telex

A BKK Info azt írja, hogy a 19-es és a 49-es villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér M és Kelenföld vasútállomás M között pótlóbusszal lehet utazni. Az M4-es metró igénybevételét is ajánlják.

Fotó: Fehér János / Telex
Fotó: Fehér János / Telex

Az FKF sajtóosztálya sok részletet még nem tudott a Telex érdeklődésére bocsátani, így azt írták, hogy „a balesetben sérült kollégákat a helyszínre érkező mentők orvosi ellátásban részesítették. A Budapesti Közművek műszaki mentő szolgálata a sérült jármű elszállítását megkezdte.” Helyszíni információink szerint a balesetben a kukásautó hátulján utazó két FKF-es dolgozó sérült meg, egyikük lába el is törhetett.

Nem ez volt egyetlen baleset szerdán Budapesten, amelyben villamos ütközött: szerdán napközben villamos és autó karambolozott a XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útja és a Tihamér utca kereszteződésében. Az autó nem mozdítható, így akadályozza a forgalmat, torlódásra kell számítani – írta az MTI. A baleset miatt a 3-as és a 62A villamos helyett az Örs vezér tere és a Bosnyák tér között a 32-es autóbusszal lehet utazni átmenetileg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!