Öt liternél is több Ginát találtak a rendőrök egy fővárosi díler lakásán

2023. május 24. – 12:33

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint tízmillió forint értékű kábítószert foglal le a budapesti rendőrség három férfi lakásán május második felében – írta meg a Police.hu. A beszámoló szerint az 53 éves K. Csabának két férfi volt a segítségére: F. Richárd és O. Csaba, akik az anyagokat értékesítették és tárolták. A budapesti nyomozók 2023. május 17-én a főváros X. és II. kerületében ütöttek rajta a feltételezett elkövetőkön.

K. Csabánál a kutatás során a rendőrök több mint 800 ezer forintot, mobiltelefont, elektronikai eszközöket, növényi törmeléket, kábítószergyanús anyaggal szennyezett nejlontasakokat, illetve közel egy kilogramm – az elsődleges teszt alapján – amfetamint találtak és foglaltak le.

F. Richárdtól a nyomozók több mint száz gramm, valószínűleg szintén amfetamin tartalmú kábítószergyanús anyagot, néhány gramm kokaint, nejlontasakokat, digitális mérleget és a porciózáshoz szükséges egyéb eszközöket és mobiltelefont foglaltak le.

O. Csaba otthonában több mint 5 liter kábítószergyanús folyadékot (az elsődleges adatok szerint a „Gina” néven ismert partidrogot), illetve a hígításhoz használatos vegyi anyagokat találtak és foglaltak le. A lefoglalt anyagok feketepiaci értéke összesen több mint 13 millió forint.

A három férfit a rendőrök kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!