Motorosok találkoztak lovakkal egy pilisvörösvári réten, nem lett jó vége

2023. május 22. – 15:51

Másolás

Vágólapra másolva

Megrémisztett két lovat három krosszmotoros Pilisvörösvár külterületén vasárnap délután. Az rémült lovak levetették magukról a lovasokat, az egyik pedig egy arra járó kutyasétáltatót is elsodort. Két sérültet mentővel szállítottak kórházba – írta a pilisvörösvári Lámuló Farm a Facebook-oldalán.

Az oldal bejegyzése szerint a lovakon két fiatal lány ült. „A motorosok a balesetet látva nem álltak meg, még nagyobb gázt adva elhagyták a helyszínt” – írta az oldal.

Kérdésünkre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a balesetet:

„Két lovas közlekedett vasárnap kora este Pilisvörösvár lakott területén kívül amikor -eddigi adataink szerint- szemből több ember motorral érkezett feléjük. A lovak feltehetően megijedtek, lovasaikat ledobták magukról, az egyik állat egy éppen arra közlekedő férfit is elsodort. A balesetben egy 23 éves fiatal lány és a gyalog közlekedő 41 éves férfi megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A motorosok a baleset után elhajtottak a helyszínről” – írták.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!