Kirepült a cirkusz női artistája a motoros halálgömbből a szolnoki premieren

2023. május 19. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyosan megsérült egy motoros artista csütörtökön este Szolnokon, a Magyar Nemzeti Cirkusz premier-előadásán, amikor motorral együtt kizuhant a szétnyílt halálgömbből – írja a Blikk, amely videót is közzétett az esetről. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy szeretnék tudatni a nézőkkel, akik ott voltak, hogy a balesetet szenvedett női motorost, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba. Állapota stabil, és „felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói. Az előadás alatt minden biztonsági előírás betartása ellenére sajnos előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadóművészek szakmájának velejárója. Reméljük Alice gyorsan felépül és hamar visszatérhet a porondra, addig is szeretnénk megköszönni az érdeklődést és a jó kívánságokat, amelyeket továbbítunk a részére” – írták.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőrfőkapitányság ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított nyomozást.

Nem ez az első alkalom, hogy a halálgömbből kizuhan egy motoros: 2020 őszén a cirkusz mosonmagyaróvári előadásán esett ki a gömb felső részéből egy motoros a járművével, miután defektet kapott. Ő akkor bordatöréseket szenvedett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!