El kellett hagynia a kollégiumot a diáknak, aki mémet csinált egy gagyin átfotosoppolt képből

2023. május 19. – 14:09

Másolás

Vágólapra másolva

A kecskeméti Táncsics Mihály Kollégium egy diákja azt állítja, hogy két héttel az érettségi előtt el kellett hagynia a kollégiumot azután, hogy mémet csinált a kollégium igazgatójáról, aki egy ünnepségen fordítva tartott egy nemzeti színű szalagot – írta a Kecsup.hu-nak a diák.

Ahogy korábban beszámoltunk róla átfotosoppolták a kecskeméti Táncsics Mihály Kollégium új focipályájának avatóünnepségén készült kép egy részét, mert az intézmény igazgatója fordítva fogta a nemzeti színű szalagot. A kollégium Facebook-oldalára kitett, manipulált kép nem sikerült túl jól, ráközelítve látszik, hogy Bibok Róbert igazgató kezével és a szalaggal valami nem stimmel.

Balról a második Bibok Róbert, kezében a megfotosoppolt szalagdarabbal – Fotó: Banczik Róbert / Táncsics Mihály Kollégium, Facebook
Balról a második Bibok Róbert, kezében a megfotosoppolt szalagdarabbal – Fotó: Banczik Róbert / Táncsics Mihály Kollégium, Facebook

Az eset a diákoknak is tetszett, így volt, aki mémet is csinált a bakiból. Miután a történet nyilvánosságra került, az intézményvezető tagadta, hogy a diákot kirúgták volna, csak egy „személyes pedagógiai célú elbeszélgetés történt” vele, ahol állítólag elismerte, hogy hibázott.

Az érintett diák azonban a Kecsupnak írt levelében azt állítja, hogy el kellett hagynia a kollégiumot. A tanuló leírta, hogy miután megtörtént a „fenyegetőző” beszélgetés, az igazgató újra megkereste:

Ekkor közölte vele, hogy feljelentést nem tesz, de a kollégiumi ballagáskor (két héttel az érettségi előtt) el kell hagynia a kollégiumot.

Ez meg is történt, így a kiskőrösi diák testvére albérletébe költözött, onnan járt be az érettségikre is. Azt ő is elismerte, hogy papíron nem történt kirúgás, így a jogviszonya továbbra is fennáll, de a kollégiumban nem maradhatott. Arról is beszélt, hogy a mémmel csupán annyi volt a célja, hogy oldja a feszültséget az érettségi előtti napokban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!