A Veres Péter Gimnáziumban leszakadt az álmennyezet egy darabja az esőzések után

2023. május 16. – 06:04

Másolás

Vágólapra másolva

90 millióért toldozgatták az iskolát – a teljes felújítás elmaradt-, az egyik teremben az órám végén „leszállt” a nemrég kicserélt álmennyezet egyik panelje – írja Facebook-bejegyzésében a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium egyik tanára.

Szabó Tímea, a Párbeszéd-ZÖLDEK országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán osztott meg egy képet a leszakadt álmennyezetről. A képviselő szerint a nagy esőzések okozhatták az álmennyezet leszakadását.

„A körzet országgyűlési képviselőjeként azonnal kérdéssel fordulok Lázár Jánoshoz, aki idén lehúzta a Veres Péter Gimnázium felújítását a fejlesztések közül, illetve Pintér Sándorhoz, hogy mégis meddig veszélyeztetik a tanulók, pedagógusok és minden ott dolgozó biztonságát, és mikor adnak végre megfelelő mennyiségű forrást a felújításra”

– írja Szabó Tímea bejegyzésében.

A képviselő szerint szerencsére senki sem sérült meg az iskolában, de semmi garancia nincs arra, hogy a folyamatos esőzések miatt nem lesz további baleset: „Innentől az állam, mint fenntartó lesz a felelős, ha bárki megsérül.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!