Újra kellett éleszteni egy borsodi meccsen egy érettségire készülő focistát

2023. május 11. – 10:41

Másolás

Vágólapra másolva

A Gönc-Sátoraljaújhely meccsen esett össze Borsodban egy fiatal focista a közelmúltban azután, hogy az egyik becsúszás után elesett, és egy erős ütés érte a fejét. Amikor megpróbált felállni, összeesett. Ezután a bíró rögtön odarohant, megkezdte a beavatkozást.

A történtekről Belicza János játékvezető az ATV Híradójának azt mondta, hogy ,,ezután jöttek a nehezebb pillanatok, mert még mindig nem volt magánál a fiatal játékos és hosszú-hosszú perceknek tűnt, amik másodpercek voltak természetesen. Szerencsére visszajött, és akkor már ott volt a sátoraljaújhelyi stáb is, Bandi bácsi és Zsolti, és azonnal tudtak segíteni precízül a továbbiakban". A meccs az érettségi előtt volt, azonban olyan gyorsan felépült, hogy a vizsgáit sem kellett elhalasztani.

Egy másik esetnél mentőhelikopter segítségére is szükség volt: egy salgótarjáni iskolában egy hetedikes diák testnevelésórán lett rosszul. Őt az egyik pedagógus élesztette újra defibrillátor használata nélkül. Az ATV Híradója úgy tudja, a hetedikes tanulót Budapestre vitte a helikopter, állapotáról bővebbet nem tudni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!