Egy holttestet találtak a rendőrök az M3-as autópályán

2023. május 10. – 05:47

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az M3-as autópálya 31-es kilométerszelvényében, az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán – tájékoztatta az MTI-t Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az eddig beszerzett adatok alapján a talált személy feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. A Telex Szabóné berki Biankától, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől szerda délben úgy értesült, hogy a rendőrség nem bűnügyként, hanem közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet, az elhunyt pedig egy 43 éves nő.

Az MTI azt írja, hogy a történtek miatt hajnalban lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél.

Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!