Órákig verte a fiatalkorú lányt, hogy prostitúcióra bírja

2023. május 2. – 12:47

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztattak egy 26 éves karcagi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy április 28-ra virradó éjszaka a házában órákon keresztül ütlegelt egy 17 éves lányt, mert a fiatalkorú nem akart prostitúciós tevékenységet folytatni – közölte a Police.hu. A brutális bántalmazás következtében a lány az elsődleges orvosi vélemény szerint – életveszélyes sérülést szenvedett.

A férfi arra számított, hogy külföldi megélhetését a fiatalkorú lány ottani prostitúciós tevékenységéből fedezi majd, de a sértett ezt megtagadta.

A rendőrök elfogták a férfit és kihallgatták, de tagadta a bűncselekmények elkövetését. Ezután emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd . a bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-es számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!