Megverték a járókelők egy taxis támadóját Szombathelyen

2023. május 1. – 13:19

Másolás

Vágólapra másolva

Egy taxistámadást követő verekedéshez riasztották a rendőröket vasárnap késő este Szombathelyen, a Gagarin utcába, írja a 112press.hu. A lap információi szerint az ügy előzménye az volt, hogy korábban a taxiba egy házaspár ült be és a Gagarin utcában a két utas nem értett egyet abban, hogy merre folytassák az útjukat.

A taxit vezető férfi a nő kérését követve választott irányt, mire az ittas férje a hátsó ülésről nagyerejű ütést mért a taxisra. Az autó megállt az út szélén, mire a támadó férfi kiugrott és megpróbálta kirángatni a sofőrt a taxiból.

A nő kettejük közé állt és próbálta védeni a taxist. Ekkor érkezett több gyalogos férfi a majális rendezvényéről, odamentek és megkérdezték a taxist, hogy tudnak-e segíteni, aki igennel válaszolt.

Ezután a gyalogosok megverték a taxis támadóját, a lap szerint több ütést is kapott, mielőtt a földre került. A mentők az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállították kórházba. A taxis a támadás miatt feljelentést tett, ő nem sérült meg.

A Telex megkereste a Vas vármegyei rendőrfőkapitányságot, hogy indult-e eljárás az ügyben, amennyiben választ kapunk a kérdésünkre, frissítjük a cikket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!