Ököllel ütött egy gyerekeivel sétáló anyát egy kerékpáros Szentendrén, miután a nő rászólt

2023. április 24. – 12:40

Másolás

Vágólapra másolva

Tettlegességig fajult múlt héten egy szóváltás Szentendrén, a Bükkös-patak partján egy, a gyerekeivel kutyát sétáltató nő és egy kerékpáros között – számolt be a történtekről a Ripost. A lap információi szerint a nő az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon sétált, amikor a férfi mögöttük tekert, és majdnem elütötte az egyik gyereket.

„A Duna-part felől érkezett a 45 év körüli biciklis, amikor odaért a családhoz, az egyik kisgyermek kicsit kilépett elé, és hajszálon múlt, hogy nem ütötte el. Ez mind azért történt, mert nem csengetett, nem lassított és nekik hátulról jött a kerékpáros. A nő rákiáltott a hapsira, hogy: Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket” – számolt be az eseményekről a Ripostnak egy névtelenséget kérő szemtanú.

A beszámoló szerint a férfi ezután leszállt a bicikliről, odament a nőhöz, és ököllel megütötte, amitől a nő beesett az árokba. „Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinek a nyakánál és magával rántotta. A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte közben a nőt” – részletezte a történteket, melynek hatására a nő gyerekei sírva kiabáltak anyjuk után.

Időközben a helyszínre érkezett két férfi és a nő férje is, így a biciklis hiába akarta, nem tudta elhagyni a helyszínt. A nőnek a homlokán dió nagyságú dudor nőtt a támadástól. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Telex megkeresésére azt írta, hogy a Kossuth Lajos utca közelében közlekedett kerékpárjával egy férfi 2023. április 20-án 14 óra 40 perckor, a kijelölt gyalog- és kerékpárúton. Itt egy gyerek, valószínűleg figyelmetlenségből adódóan elé lépett, ami miatt a férfinak meg kellett állnia.

„A gyermek édesanyja és a biciklit hajtó férfi szóváltásba, majd dulakodásba keveredett egymással, elestek és mindketten lecsúsztak a töltésen, miközben a gyanú szerint a férfi megütötte és megrúgta a nőt. Több járókelő is odasietett, a férfit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen tartották.”

A rendőrök ezután előállították „az 54 éves budapesti illetőségű kerékpárost, vele szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást. A rendőrök még vizsgálják, tisztázzák a történtek pontos körülményeit, így a folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!