Gyanúsítottként hallgatták ki a húsdarálóba szorult kislány nagymamáját

2023. április 24. – 19:55

Másolás

Vágólapra másolva

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a nagykőrösi nagymamát, akinek a kétéves unokájának beszorult a keze egy elektromos húsdarálóba – írja a 24.hu.

Ahogy vasárnap beszámoltunk róla, sokkoló képet osztott meg a Heim Pál Gyermekkórház egy speciális műtétjéről: egy kétéves kislány ujjait bekapta az elektromos húsdaráló. A kórház kézsebészei a csont-, ideg- és ínsérüléseket megműtötték, a sérült kéz várhatóan teljes funkcióval működhet a rehabilitáció után.

A 24.hu megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, ahonnan azt válaszolták, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit, és gyanúsítottként hallgatott ki egy 55 éves nőt kiskorú veszélyeztetése miatt.

„Alig egy percre fordultam el, Olgi beledugta a kezét a gépbe, és megnyomta az indítógombot. Teljesen sokkot kaptam, de szerencsére gyorsan le tudtuk állítani. Még azelőtt, hogy csavart volna egyet a kézfején szegénynek, de így is beszorította”

– mondta a gyanúsítottként kihallgatott nagymama a Blikknek. A nő arról beszélt, hogy épp végzett a hús daralásával, kikapcsolta a gépet, majd a mosogatóhoz ment – ekkor történhetett a baleset. „Nem számít, ha megbüntetnek, ha elítélnek, a legfontosabb, hogy nem kellett amputálni a kisunokám kezét” – mondta a nagymama.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!