Többen rátámadtak egy 27 éves fiatalra a bulinegyedben, összeverték, majd elmenekültek

2023. április 11. – 15:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy külföldiekből álló társaság vasárnap hajnalban rátámadt egy 27 éves fiatalra a VII. kerületben, akit úgy megvertek, hogy még az arccsontja is eltörött – állítja a szélsőjobboldali Szent Korona Rádió egy Facebookon terjedő bejegyzésre hivatkozva.

A Facebook-poszt szerint a megvert illetővel már korábban, az Instant nevű szórakozóhelyen is összeszólalkozott a társaság, ahonnan a biztonsági szolgálat rakta ki a kötekedőket. A társaság ezután a közelben bevárta a sértettet, akit a Wesselényi és Kertész utca sarkán megvertek. A Szent Korona Rádió szerint az áldozat arról írt a Facebookon, hogy a Lonsdale márkájú pulóvere miatt kötött belé a társaság.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, akik megerősítették a támadás tényét. Azt írták: „2023. április 9-én 6 óra körül Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utca és a Kertész utca kereszteződésénél ismeretlen személyek bántalmaztak egy 27 éves budapesti férfit.

Az elkövetők a helyszínről elmenekültek, a sértettet a mentők súlyos sérüléssel kórházba vitték.

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben”.​ Ennél több részletet nem közöltek a támadásról.

Megkerestük az Instantot is, akik szintén megerősítették a történteket. A szórakozóhely sajtósa azt mondta, a rendőrség megkeresése miatt visszanézték a biztonsági kamera felvételeit, és azokat átadják a hatóságoknak. Beszámolója szerint vasárnap hajnalban egy 5-6 fős társaság összeszólalkozott egy illetővel, azonban mielőtt komolyabb tettlegességig fajult volna a dolog, a biztonsági személyzet észlelte, hogy rá akarnak rontani a fiatalra, ezért közbeléptek, és eltávolították a csoportot a szórakozóhely területéről. A nézeteltérés okáról nem tudtak felvilágosítást adni, ugyanis egyes kamerák (például, amik a táncteret mutatják) csak képet rögzítenek, hangot nem.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!