Urnát és forgalmi engedélyeket is találtak a rendőrök a lopott, román rendszámos Mercedesben

2023. március 27. – 11:43

Másolás

Vágólapra másolva

Alig egy nappal azután, hogy elloptak egy műszaki engedéllyel nem rendelkező, 17 éves Mercedest Budapest VII. kerületéből, már román rendszámot szereltek rá, a rendőrök pedig az autóban több forgalmi engedélyt, céges bélyegzőket, valamint egy hamvakat tartalmazó urnát is találtak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

A Police.hu híre szerint a lopás után román rendszámmal felszerelt Mercedest a tulajdonos egyik rokona találta meg a IX. kerületben, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök ellenőrizték az autót, az alvázszám pedig igazolta, hogy a valóban a lopott kocsi az.

A járműben több forgalmi engedélyt és céges bélyegzőt találtak; azt még vizsgálják, hogy ezek összefüggésbe hozhatók-e bűncselekménnyel. A kocsiban ülő férfit a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol nagyobb értékre elkövetett lopás és egyedi azonosító-jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A járműben volt egy urna is, amit a rendőrök szakértőkkel vizsgáltattak meg. Kiderült, hogy a gyanúsított egy hozzátartozójának hamvait rejtette, amit a férfi mindenhova magával vitt – azzal kapcsolatban nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!