Féltékenységből halálra késelte barátnőjét a gödi árokparton

2023. március 27. – 09:19

Másolás

Vágólapra másolva

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 júliusában megölte barátnőjét egy késsel.

A vádirat szerint az elkövető és a barátnője között 2021 februárjában alakult ki szerelmi kapcsolat, viszonyuk viharos és hullámzó volt a férfi féltékenysége miatt, aki egyszer szétverte a nő kocsijának a szélvédőjét.

A férfi alkalmi munkából élt, a gyilkosság napján alkoholt fogyasztott, majd munka után egy ismerőse autóval vitte a barátnőjéhez. A nőt meglátták útközben és felvették, de a pár már az autóban veszekedni kezdett. Az ismerős később Gödön a Duna úton rakta ki őket.

Miközben gyalogosan haladtak tovább, a pár ismét veszekedni kezdett, amely lökdösődésbe fordult. Ekkor a férfi elővett a zsebéből egy pillangókést és többször is a sértett felső teste felé szúrt. A nő kezeit maga elé tartva próbált védekezni és hátrálni kezdett az útmenti árok felé.

A férfi a nőt az árokba lökte, majd a hanyatt fekvő sértettre térdepelt és többször is megszúrta. Miután az utcában lakók észrevették ezt, az elkövető elmenekült és futás közben eldobta a kést. A nő a mellkasán, vállán, bordái között és felkarján szenvedett el szúrt sérüléseket, amelyek következtében kórházi ápolása során elhunyt.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!