Tizenéves fiúknak fizetett a szexért két egri férfi

2023. március 27. – 11:50

Másolás

Vágólapra másolva

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást két egri férfi ellen, olvasható a Police.hu-n.

A nyomozás eddigi adatai alapján az 58 éves K. F. és a 68 éves S. A. 2022 ősze óta két tizenéves fiúval, több alkalommal szexuális cselekményt végeztek, amelyért anyagi ellenszolgáltatást – készpénzt, mobiltelefont, cigarettát, energiaitalt – adtak nekik. A gyanú szerint a férfiak az együttlétekről videófelvételeket is készítettek, amelyeket telefonnal, illetve a lakásukban felszerelt kamerákkal rögzítettek.

Mindkét férfit március 22-én reggel fogták el a rendőrök, majd előállították a főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A bíróság a hétvégén elrendelte mindkettőjük letartóztatását.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakásaiban nagy számban foglalt le adathordozókat valamint kamerákat, az azon lévő felvételek elemzését folyamatosan végzik, így jelenleg nem zárható ki, hogy a férfiak további fiatalok sérelmére is követtek el bűncselekményeket.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!