Baleset miatt szakadt félbe egy előadás a Pesti Magyar Színházban

2023. március 18. – 23:45

Másolás

Vágólapra másolva

Negyedóra után félbeszakadt az Oliver! című előadás szombaton a Pesti Magyar Színházban, mert balesetet szenvedett az egyik színész – írta egy olvasónk. A történtekről szombat este a színház egy közleményt is kiadott.

Az előadás során a címszerepet játszó gyerekszínész, Farkas Olivér sérült meg. „Az elsődleges vizsgálat külsérelmi nyomokat, sérüléseket nem diagnosztizált, Olivér az orvosi stábbal tisztán kommunikált. A sérültet – az előírásoknak, valamint a színház protokolljának megfelelően – a mentők további orvosi vizsgálatra szállították” – olvasható a Zalán János igazgató által jegyzett közleményben.

Az előadást a szombatra jegyet váltott nézőknek be fogják pótolni, hogy mikor, azt a színház online felületein és a nézők által megadott elérhetőségekre kiküldve fogják jelezni. Azt, hogy a vasárnap 15 órára tervezett előadást megtartják-e, vasárnap 11 óráig jelzik.

Az igazgató a történtek miatt vizsgálatot rendelt el, az eredményről tájékoztatást ígért, ahogy a színész állapotáról is.

Frissítés: szombat éjjel a színház újabb közleményt adott ki, amelyben tudatták, hogy „Farkas Olivér átesett egy komoly orvosi vizsgálaton, melynek során nem diagnosztizáltak nála traumatikus sérülést, már éppen hazafelé tart vidéki otthona felé”. A baleset körülményeinek kivizsgálása után megtették a szükséges biztonsági intézkedéseket, egyúttal azt is közölték, hogy a vasárnapi előadást megtartják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!