Rendőrségi akció zajlik az ártándi határátkelőn, a TEK-esek is ott vannak

2023. március 7. – 20:07

Másolás

Vágólapra másolva

Összehangolt bűnügyi akció zajlik az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen, derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség kedd esti közleményéből. Az ügyészség megértést és türelmet kér a magyar-román határon áthaladóktól a kellemetlenségek miatt, de azt nem árulták el, mi miatt mentek a helyszínre.

Az akcióban mindenesetre a rendészeti szerveken belüli korrupciós hálózatok felderítését végző Nemzeti Védelmi Szolgálat is részt vesz. Emellett a helyszínen vannak a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberei.

Cikkünk megjelenése után a Telex egyik olvasója arról írt, hogy közel másfél órája várakoztak a közúti határátkelőhelyen, és éppen akkor vittek el bilincsben egy nőt azzal, hogy viszik házkutatásra. Este fél 10 körül megindult a forgalom.

Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség folytat nyomozást, „amely eljárásban jelenleg összehangolt nyomozati cselekmények zajlanak a határátkelőn” – olvasható a közleményben. Az ügyről részletesebb tájékoztatást várhatóan holnap adnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!