Kocsis Gyurcsánynak: Lapított, mint szar a fűben. Kocsis a Momentumnak: Az elektromos rollert a kádban fürdetik, mint a kisbabát

2023. február 27. – 16:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté megköszönte Orbánnak, hogy támogatja a két kormánypárti frakciót, a Fideszt és a KNDP-t abban, hogy határozatba foglalnák, hogy ők békepártiak. Kocsis szerint az sem titok a parlament épületében, hogy politikai nyomás alatt van a kormány. Az pedig szerinte szomorú, hogy az uniós tagállamok egy része elkötelezte magát a fegyverszállítás mellett, ami meg „látótávolságon belülre hozott egy esetleges világháborút”.

Kocsis szerint bár Orbán azt kérte az ellenzéktől, fogjanak össze most a háborús időkben, ő azt látja, hogy sem a migráció alatt, sem a koronavírus-járvány alatt sem sikerült ez. A képviselő szerint míg a „baloldal” más országokat szeret, addig a kormány és a Fidesz Magyarországot.

És bár szerinte minden ellenzéki reakcióra érdemes lenne válaszolni, ő a „drága uram” Gyurcsánynak reagálna csak, aki szerinte a 2008-as orosz-grúz háború alatt „lapított, mint az a bizonyos valami a fűben, utána meg ment puncsolni Oroszországba”. Inkább hallgasson, ajánlotta Gyurcsánynak.

Kocsis arra is reagált, hogy a többi ellenzéki pártból többen átléptek a DK-ba, azt mondta, ezek az emberek „politikai Stockholm-szindrómások”, akik „velejéig romlott politikát hoznak létre a bukott miniszterelnökkel”.

A momentumos Gelencsér Ferencnek pedig megjegyezte, szerinte azok kevesek az akkumulátor-vitához, akik „az elektromos rollert a kádban fürdetik, mint a kisbabát”.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!