Rákóczi Ferit beidézte a rendőrség, szerinte a Rádió 1 egyik hallgatója jelenthette fel

2023. február 25. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

A Rádió 1 pénteki élő adásában mesélte el Rákóczi Feri műsorvezető, hogy idézést kapott a rendőrségtől „közlekedés biztonsági ügyben” – szúrta ki a Bors. A rádiós szinte biztos benne, hogy amiatt kapta a levelet, mert egy korábbi adásban elmondta: a jogsival nem rendelkező fiát a forgalomtól elzárt területen tanította a vezetni. Így azt valószínűsíti, hogy egy hallgatójuk jelentette fel.

Akkor itt az történt, hogy hétfőn vagy kedden Feri elmondta, hogy vezetett a Somával. Valami magánterületen, sorompón belül, nem a közlekedésben. (…) Meghallgatva a megszólalást, azonnal feljelentettek, és nekik ilyenkor hivatalból eljárást kell indítaniuk

– foglalta össze a történteket Sebestyén Balázs műsorvezető. Ezután elmesélte, hogy korábban vele is történt hasonló: egy leállósávban csinált magáról képet, amit feltöltött az internetre, majd valaki feljelentette, hogy mellény nélkül ül a leállósávban. A rendőrségnek hivatalból akkor is meg kellett indítania az eljárást. Sebestyén Balázs szerint „nyomorúságos ország”, ahol emberek ilyen dolgokért jelentik fel a másikat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!