Videón, ahogy az 1-es villamos vezetője lekerget a sínekről egy dulakodó társaságot a Hungária körúton

2023. február 22. – 15:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Hungária körút egyik kereszteződésénél egy dulakodó társaság miatt az 1-es villamos vezetője kiszállt a járműből, és egy vascsőnek tűnő tárggyal kergette le a csoport tagjait a sínekről – írja a BpiAutósok.hu.

A lap egyik olvasója készített felvételeket az esetről. A szemtanú beszámolója szerint a csoport tagjai a kereszteződében kezdtek el dulakodni, ezért a villamos lefékezett, a villamosvezető pedig kiszállt a járműből. A videón látható, ahogy a villamosvezető egy vascsőszerű tárggyal a kezében odalép a korábban dulakodó társasághoz, és azt kiabálja nekik:

„Takarodjatok innen, a kurva anyátokat! Bazmeg, elütlek titeket! […] Én menjek börtönbe miattad, te hülye?”

Kerestük a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), hogy tudnak-e az esetről, és mit gondolnak a villamosvezető magatartásáról. Kérdésünkre a BKV válaszolt, azt írták:

„A felvétel tanúsága szerint az 1-es villamosszerelvény a Kőbányai úti kereszteződésnél megáll, majd megpróbál elindulni. Azonban ismét megáll, mert a villamos mellett tartózkodó személyek bizonytalan és kiszámíthatatlan mozgása miatt komoly baleseti kockázatot jelentett a mellettük való elhaladás.

Az ezt követő események vizsgálatát megkezdtük.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!