Többen végignézték, ahogy megveri a földön fekvő társát egy nyolcadikos lány

2023. február 18. – 21:56

Másolás

Vágólapra másolva

Felpofozta és a hajánál fogva rángatta a földön fekvő társát egy nyolcadikos lány Sárrétudvariban az iskola után egy parkban. Az esetet többen végignézték, egyikük fel is vette, majd a felvételt feltöltötte az internetre. A megvert lány az orrán és az arcán szenvedett zúzódásokat, a nevelőanyja feljelentést tett.

Maga az eset még januárban történt, a telefonnal készített videót pedig múlt pénteken tette közzé először az RTL, most pedig próbálták feltárni a történtek körülményeit. A csatornának az elkövető és az áldozat iskolatársai azt mondták, régóta tartó konfliktus volt már a két lány között, ami online üzengetéssel indult, most pedig azon vesztek össze, hogy a későbbi áldozat több társa anyját is szidta. Azóta mindkét lány ugyanúgy jár iskolába, mint a történtek előtt.

Az iskola vezetése nem kommentálta az esetet, a tankerületi központ viszont igen, ők azt közölték, hogy nem is egy, hanem két társa verte meg a lányt, illetve hogy mindez nem az iskolában és nem iskolaidőben történt, de az iskolaigazgató felvette a kapcsolatot az érintett szülőkkel.

Az RTL beszélt az áldozat apjával és más helyiekkel is, de egyikük sem akart beszélni a történtekről. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indult rendőrségi eljárás, amely még folyamatban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!