Lemondott az Egri Városfejlesztési Kft. vezetője, miután hiába kerestek az irodájában egy 900 ezres kanapét

2023. február 16. – 07:48

Másolás

Vágólapra másolva

Távozik posztjáról Nagy István, az Egri Városfejlesztési Kft. vezetője, erről maga az érintett tájékoztatta az Egriügyek.hu szerkesztőségét szerdán.

Döntését azzal indokolta, hogy „az elmúlt napokban a városvezetés részéről olyan támadássorozat indult személyem, mint az Egri Városfejlesztési Kft. ügyvezetője ellen, amely példa nélküli a cég történetében. A szakmai munkavégzés és a város projektjeinek, pályázatainak szakszerű kezelése sajnálatos módon ilyen közéleti körülmények között szinte lehetetlen.”

A 444 csütörtöki cikke szerint Eger önkormányzatának vezetése egy eltűnt kanapé miatt tett büntetőfeljelentést ismeretlen tettes ellen, de egyértelműen a városfejlesztési cégének vezetőjére, Nagy Istvánra célozva, meg is nevezve őt a feljelentésben. Nem sokkal a kinevezése után a kft. rendelt egy több mint 900 ezer forintba kerülő, U alakú, Desirée fantázianevű kanapét, de az irodában csak egy használt, régi kanapé van, az új bútorról az önkormányzat semmit sem tud.

A lap megkereste Nagyot, de ő többszöri kérdésre sem kívánt nyilatkozni, mondván, még tanulmányozza az ügy jogi részleteit. De megígérte, hogy ha áttanulmányozott minden részletet, ki fogja fejteni az álláspontját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!