Emberölés miatt javasol vádemelést a rendőrség a tavaly februárban meghalt csepregi kisgyerek szülei ellen

2023. január 23. – 10:23

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly február 8-án délelőtt egy csepregi családi házban egy gyerek holttestét találták meg. A rendőrség most lezárta a nyomozást, egy 25 éves nő és egy 27 éves férfi – a gyerek szülei – ellen javasoltak vádemelést minősített emberölés miatt, írja a Police.hu.

Mint arról korábban a Telexen is írtunk, tavaly február 8-án holttestet találtak a Vas megyei Csepregen egy családi házban. Később a rendőrség megerősítette, hogy egy kétéves kisfiú holttestét találták meg. A tragédia idején a család öt gyereke közül hárman óvodában voltak, egy 7-8 hónapos kisbaba és az elhunyt kisfiú volt otthon az apjukkal.

A rendőrség friss közleményében azt írja, a nyomozók 2022 márciusában egy 25 éves nőt és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően

a nővel és a férfival szemben különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett, valamint 4 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást a vármegyei nyomozók.

A Főkapitányság Bűnügyi Osztálya a keletkezett iratokat a Vas Vármegyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!