Négy vármegyén száguldott keresztül egy lopott busszal egy jászapáti férfi, majd az árokba borult

2023. január 20. – 11:45

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vettek egy 22 éves jászapáti férfit, aki csütörtök este elkötött egy buszt, majd négy vármegyén keresztül menekült a rendőrök elől, mielőtt a 4-es főúton az árokba borult volna – írja a police.hu.

A rendőrségre csütörtök este érkezett bejelentés, hogy valaki ellopott egy 40 millió forint értékű autóbuszt Jászapáti területéről. Mivel a jármű GPS nyomkövetővel volt ellátva, a rendőrök hamar meg tudták határozni, hogy merre jár, és a nyomába eredtek. Az elfogása viszont nem volt egyszerű, a busztolvaj ugyanis (nyomában a rendőrökkel) Pest, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyék területén is áthaladt, míg végül Hajdú-Bihar vármegyében a 4-es számú főúton, Kaba és Püspökladány között az árokba hajtott és egy fának ütközött.

A férfi kipattant a buszból és a szántóföld felé menekült futva, de a rendőrök utolérték és elfogták. Kiderült, hogy a férfinek nem volt jogosítványa, mert el volt tiltva a vezetéstől, ráadásul elfogatóparancs volt ellene érvényben, mert két nappal korábban egy autót lopott el és értékesített.

A férfit a nyomozók lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják, és őrizetbe vették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!