Nyolc liter vizet megitatott a cellatársával, aki emiatt majdnem meghalt

2023. január 16. – 10:10

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek egy zárkatársát majdnem halálra itató férfival szemben – írja az MTI. A gyanúsított arra kényszerítette a zárkatársát, hogy minden vesztes kártyacsata után vizet igyon. Egyszer odáig fajult a dolog, hogy a sértettnek nyolc liter vizet kellett meginnia, amibe majdnem belehalt.

A vádirat szerint a gyanúsított folyamatosan ütötte-verte, megalázta, kihasználta és csicskáztatta az áldozatát. A rendszeres zárkabeli kártyázások egyikén, 2021. november 8-án a vádlott arra kényszerítette a sértettet, hogy vesztes játszmánként egy, összesen három liter, majd a végén további öt liter vizet megigyon.

A sértett könyörgött, hogy nem bírja, rosszul van, erre a vádlott bántalmazta, majd zsír evésére is utasította. A sértett rövid idő múlva rosszul lett, eszméletét vesztette, majd kórházba szállították, és gyógykezelték, mivel vízmérgezés miatt életveszélyes állapotba került. A vádlott, mielőtt a sértettet elszállították, megfenyegette a zárkatársait, hogy az előzményeket nem mondhatják el, azt kell állítaniuk, hogy a sértett egyszer csak lefordult a székről.

Ha a férfi beismeri a tettét, 6,5 év szabadságvesztést fog javasolni rá az ügyészség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!