Csücsörítve, nyelvnyújtogatva sértegetett egy rendőrnőt egy egri orvos, miután részegen balesetezett

2023. január 16. – 22:35

Másolás

Vágólapra másolva

Két éve újévkor egy férfit szállított be a mentőautó az egri Markhot Ferenc Kórházba, miután részegen árokba hajtott a város közelében. A történet érdekessége, hogy az illető maga is ott dolgozott: a kórház egyik orvosáról volt szó, aki olyan részeg volt, hogy a rendőröknek kellett kisegíteniük a roncsból, mielőtt bevitték a munkahelyére, hogy a kollégái ellássák őt – derült ki az RTL Híradó riportjából.

A férfi a szondát nem akarta megfújni, és másban sem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel, akiket a Heves Vármegyei Főügyészség szóvivője szerint többek között tanulatlan bunkónak és butának nevezett. Később is ellenállt, és az időközben odaérkező két rendőrnőbe is belekötött.

„A száját csücsörítve, a nyelvét kissé nyújtogatva az egyik fiatal rendőrnőnek gusztustalan ajánlatokat tett, ami önmagában is becsületsértő volt ebben a formájában”

– mondta a szóvivő.

Az orvos ittas vezetésért már korábban 400 ezer forintos büntetést kapott, és egy évre eltiltották a vezetéstől. Most becsületsértésért kell felelnie, miután az RTL információi szerint a baleset után intézkedő rendőrök parancsnoka feljelentette.

Az RTL Híradó kereste a kórházat, hogy megtudják, indult-e az ügyben belső vizsgálat, illetve ott dolgozik-e még az orvos, de a főigazgató azt mondta, személyiségi jogokra tekintettel nem válaszolhat. Az ügyészség mindenesetre újabb pénzbüntetést kért az orvosra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!