Távozik a Marie Claire vezető szerkesztője

2023. január 10. – 11:53

Másolás

Vágólapra másolva

Távozik a lap szerkesztőségéből a nyomtatott Marie Claire magazin korábbi vezető szerkesztője, Tiefenthaler Eszter. Az online és a print magazin vezetése mostantól Tóth-Szántó Krisztina feladata lesz – derült ki a Centrál Médiacsoport közleményéből.

Tóth-Szántó Krisztina 23 éve, pályakezdőként csatlakozott a Central Médiacsoport elődjéhez, kezdetben újságírói, később szerkesztői pozíciót töltött be a Maxima magazinnál, 2007-től a Marie Claire-nél dolgozott szerkesztőként. Tóth-Szántó 2020-ban lett a Marieclaire.hu vezető szerkesztője. „Új főszerkesztői pozíciójában kiemelt feladata lesz a nyomtatott és online kiadványok átfogó stratégiai koordinációja” – áll a közleményben.

Tiefenthaler Eszter az alapítást követő évben, 2008-ban felelős szerkesztőként érkezett a magazinhoz, 2021-től volt a szerkesztőség vezetője. A távozása okairól nem osztott meg részleteket a kiadó.

„Az elkövetkező időszakunkat az integrált gondolkodás fogja meghatározni. A print és online tartalom – előállítás összefonódása többek között lehetővé teszi, hogy hirdetői partnereinkkel közösen gondolkodva átfogó stratégiát alkossunk meg, széles körű és kreatív megoldásokat dolgozzunk ki a prémium célcsoport elérésére” – közölte Lipták Tímea magazinüzletág-igazgató.

A Centrál Médiacsoport adja ki a Nők Lapját, a Meglepetést, a Bestet és a Storyt, a Marie Claire-t, a National Geographicot, valamint több tévéműsor magazint, konyhai és lakberendezési lapot. Övék a 24.hu, a Hírstart, a Vezess és a Startlap is. Tulajdonosa, Varga Zoltán, a harminchatodik leggazdagabb magyar.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!