Eltűnt T. Á. ügyvéd, a rendőrség is keresi

2023. január 9. – 20:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: A rendőrség január 12-én azt közölte: „Sajtófelhívásunk aktualitását vesztette, ezért a személyiségi jogokra tekintettel, kérjük a közlemény alapján készült cikküket és a fényképeket rejtetté tenni szíveskedjenek!”

Eltűnt, ezért a rendőrség is keresi dr. T. Á. F. – írta hétfőn a Police.hu oldalon a rendőrség (frissítés január 12-én: a korábbi rendőrségi link már „Nincs elérhető tartalom” oldalra vezetett).

A 29 éves férfi hétfőn korán reggel elhagyta budapesti lakhelyét, azóta senki nem tudja, hol van, életjelt sem adott magáról. Hétfői információk szerint a férfi délelőtt felszállt a Budapest–Szeged-vonatra, de arról nincs információ, hogy megérkezett-e Szegedre.

T. nagyjából 195 centi magas, normál testalkatú. A haja és szeme is barna színű. Eltűnésekor sötétkék dzsekit, sötétkék vászonnadrágot, barna bőrcipőt és kék-zöld hátizsákot viselt. A férfi Bohács Zsolt volt fideszes képviselő ügyvédi irodájában dolgozik.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!