Nincs áram néhány napja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház egy részén csőtörés miatt

2022. december 27. – 17:20

Másolás

Vágólapra másolva

Egy olvasónk írt nekünk hétfőn, hogy a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház kardiológiai osztályán két napja nincs áram. A leveléhez mellékelt néhány fotót és kommentet is.

Az egyikben azt írták, „le a kalappal a nővérek és orvosok előtt, akik a telefon zseblámpafényénél látják el a betegeket”. Volt, aki egy rövid videót töltött fel egy csoportba arról, hogy hiába kapcsolgatja a lámpa kapcsolóját, nem működik, a folyosón a földön pedig egy asztali lámba van bedugva a konnektorba, mert abban épp volt áram. „Két napja nincs áram, zseblámpa fényénél pelenkáznak, vizitelnek, gyógyszereztetnek, vacsoráztatnak” – írta egy másik kommentelő.

Kérdéseket küldtünk a kórháznak, ahonnan ma, kedden a következő választ kaptuk: „A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban csőtörés következtében áramellátási nehézségek alakultak az elmúlt napokban. Intézményünk folyamatosan dolgozik a műszaki hibák elhárításán az áramellátás biztosítása és a kárelhárítás érdekében. A betegek ellátását az elmúlt napokban is folyamatosan biztosítottuk, a teljes körű áramellátás a mai nap folyamán várhatóan visszaállításra kerül.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!