Három napot töltött fogdában Oláh Gergő, miután jogosítvány nélkül vezetett

2022. december 19. – 08:46

Másolás

Vágólapra másolva

Jogosítvány nélkül ült autóba az X-faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő, és miután Nógrád megyei rendőrök elfogták, három napra fogdába zárták – írja a Blikk.hu. Ezenfelül az énekesre a bíróság 300 ezer forintos pénzbírságot szabott ki, illetve három hónapra eltiltották a vezetéstől. Ha ez idő alatt az énekes volán mögé ül, akár egy évre is börtönbe kerülhet.

A lap információi szerint az énekesnek nem ez volt az első közúti kihágása, sőt már több szabálysértése és gyorshajtása is volt, ezért is vonták be jogosítványát. Egy bennfentes rendőrségi forrás a Blikknek azt nyilatkozta, hogy Oláh Gergő megrögzött gyorshajtó, már „vadásztak rá” a hatóságok. „Mivel 2015-ben szerepelt egy rendőrségi kampányban és klipben, amely roma fiatalok számára népszerűsítette a rendőri hivatást, azt hitte, hogy sérthetetlen. Vélhetően ezért is mert autóba ülni, miután bevonták a jogosítványát” – mondta a forrás.

Az énekes a történteket azzal magyarázta, hogy voltak olyan esetek, amikor kénytelen volt jogosítvány nélkül volán mögé ülni, mert csak így tudott eljutni fontos helyekre – áll a énekes posztjában, amit hivatalos Facebook-oldalán osztott meg. Az X-faktor egykori győztes azt írja, hogy tíz éve van jogosítványa, több mint egymillió kilométert már levezetett, és soha nem volt semmilyen balesete. Nem tagadja, hogy sokszor hibázott, de tanul a hibáiból – írja Oláh Gergő a posztban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!