Sportszállónak indult, végül felnőttbarátként hirdetett hotel épült Felcsúton

2022. december 9. – 07:55

Másolás

Vágólapra másolva

Az eredeti tervek szerint ifjúsági sportszállónak indult, aztán a focicentrum mellett a földből egy felnőttbarátként hirdetett, elegáns szálloda készült el nemrég Felcsúton – írja a 444.

Eredetileg ifjúsági sportszálláshelyre kérték Felcsúton a taopénzeket. A 444 felidézi, hogy Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány (alapító: Orbán Viktor, kuratóriumi elnök: Mészáros Lőrinc) az első beadott tervében azt írta, hogy „a Felcsúti Center pályán a rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében szükségesnek tartjuk az Ifjúsági Sport szálláshely megépítését”.

Fontos, hogy a taopénzeket eredetileg utánpótlás-nevelésre lehet fordítani, nem véletlen, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez beadott tervekben még azt írják, hogy „ifjúsági sportszálláshelyet építettünk akadémiai edzőtáborozáshoz”. A költségek időközben meg is emelkedtek, a kezdő másfél milliárd helyett a G7 viszont 2020 végén már 11 milliárdos támogatást számolt.

A lap arról is ír, hogy amikor éppen nincsenek edzőtáborozó vagy meccsre készülő gyerekek, akkor bárki bérelhet szobát, aminek ára erre a hétvégére például 60 ezer forintra rúg. A 444 drónnal megnézte, hogy milyen beruházások készültek el a miniszterelnök falujában az elmúlt években, ami ebben a videóban látható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!