Hotel épül a Veres Pálné Gimnázium melletti romos épületben, ahol beszakadt a tető egy munkás alatt

2022. november 22. – 10:06

Másolás

Vágólapra másolva

125 szobás, négycsillagos butikhotelt terveznek abban az épületben, aminek a teteje nemrég beszakadt egy munkás alatt az V. kerületi Veres Pálné utca 36–38. szám alatt, írja az rtl.hu. A csatorna birtokába került videón látható a baleset, a romos viszonyok miatt a szomszéd épületben működő Veres Pálné Gimnáziumban ki is tettek egy „omlásveszély” feliratú táblát.

A környék lakói a gyerekek épsége miatt aggódnak, a tulajdonos azonban közölte, gondoskodtak az iskola udvarára néző épület biztonságáról, így a tanulók és a tanárok nincsenek veszélyben, írja az Rtl.hu.

A több helyrajzi számon lévő, de összetartozó ingatlanoknak két tulajdonosa van: az egyik a fővárosi önkormányzat (ezen a részen működik a gimnázium), a másik pedig az rtl.hu információi szerint a Minerva V50 Ingatlanfejlesztő Alap (ez a rész évek óta üresen áll).

Utóbbi Szíjj Lászlóhoz köthető, az alap eszközeit ugyanis a MINERVA Befektetési Alapkezelő Zrt. kezeli, amelynek a vállalkozó a 100 százalékos tulajdonosa. A csatorna kérdésére a Minerva V50 nem közölte, hogy milyen sérüléseket szenvedett a munkás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!