Frontálisan ütközött két busz a XVII. kerületben, feszítővágóval szabadították ki az utasokat, nyolc sérült is van

2022. november 22. – 08:41

Frontálisan ütközött két busz a XVII. kerületben, feszítővágóval szabadították ki az utasokat, nyolc sérült is van
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Frontálisan összeütközött két csuklós BKV-busz kedden reggel 7 óra körül a Helikopter úton, a Lőrinci út találkozásának közelében – számolt be a történtekről a katasztrófavédelem. A tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték az utasok kimentését az egyik járműből. A helyszínre mentőt is kértek, amelyekből az MTI fotói szerint legalább négy érkezett oda. Az utat a balesetnél a mentés idejére lezárták.

Kérdésünkre a BKV Sajtóosztálya azt válaszolta, hogy a balesetben mindkét járművezető és hat utas is megsérült. „A baleset körülményeit jelenleg is a helyszínen vizsgálja a rendőrség, illetve a műszaki mentés is folyamatban van” – írták még. A mentőszolgálat a fentieket azzal egészítette ki, hogy a helyszínről 8 könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

A történtek miatt reggel 8:40-kor még terelve közlekedett a 46-os busz: nem érintette a Lőrinci út megállót. A 168E pedig szintén terelve járt, nem érintette a Lőrinci út és az Ősrepülő utca megállót – írja a Rákosmenti Pirítós, amely képet is közölt a balesetről. Azóta a forgalmi akadály megszűnt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!