Kapával támadt egy kutyasétáltató családra egy 60 éves férfi

2022. november 14. – 09:37

Másolás

Vágólapra másolva

A XVI. kerületi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy kapával két férfit és egy kutyát is bántalmazott Budapesten március 27-én este, adta hírül a Police.hu.

A kutyasétáltatókhoz az egyik házból kiszaladt egy kutya, majd követte őt a gazdája is, aki minden előzmény nélkül trágár szavakkal illette a családot, majd kezében egy kapával a sértettek kutyájára támadt. A férfi ütését az egyik gazda próbálta tompítani úgy, hogy kezét a kutyája fölé tartotta, de a támadást elhárítani nem tudta.

Miután a bántalmazott eb elszaladt, a támadó a gazdákat vette célba, először az idősebb sértettet vágta fejbe a kapa nyelével, majd a szerszám éles részét használta egy szemtáji ütéshez. A férfi a bántalmazás következtében a földre zuhant, és súlyos sérüléseket szenvedett. A negyedik ütés a sértett férfi fiának fejét érte, ő könnyebben sérült meg.

A rendőrség a 60 éves K. Józsefet elfogta, majd gyanúsítottként hallgatta ki maradandó fogyatékosságot okozva elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlete​, valamint állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!