Rángatott, megütött és a földre dobott egy hétéves lányt egy férfi, a kislány homlokcsonttöréssel került kórházba

2022. november 7. – 11:03

Másolás

Vágólapra másolva

Testi sértés miatt emelt vádat egy 41 éves férfival szemben a Győri Járási Ügyészség miután egy hétéves kislányt kétszer arcon ütött, majd a kezeit és lábait összefogva felemelte és a földre dobta – áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség sajtónak küldött közleményében.

A vádirat szerint az eset idén ősszel történt egy győri játszótéren, a férfi azért bántalmazta kislányt, mert feldühítette a viselkedése.

A kislány több gyerekkel is összeveszett a játszótéren, köztük a vádlott férfi volt párjának kislányával is. A férfi megelégelte a lány viselkedését, és kicsavart kezekkel a többi szülő előtt rángatta a kislányt, hogy számonkérje rajta a viselkedését. Majd miután kislány nem válaszolt neki, a férfi dühbe gurult: kétszer is arcon ütötte a kislányt, aki az ütésektől a földre esett. Ezt követően kezeit a lábaihoz szorítva felemelte, majd szándékosa ledobta őt a földre. A kislány a bántalmazás következtében homlokcsonttörést szenvedett, amely nyolc napon túl gyógyuló sérülés.

Az ügyészség a vádiratban – egyebek mellett – felfüggesztett szabadságvesztést, pénzbüntetés kiszabását, pártfogó felügyelet alkalmazását indítványozta, illetve azt is, hogy a bíróság kötelezze a férfit agresszió kezelő foglalkozáson való részvételre. Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!