Csőtörés miatt állt a víz a Hűvösvölgyi úton

2022. november 7. – 08:38

Másolás

Vágólapra másolva

A II. kerületi önkormányzat a Telexnek megerősítette a hírt, miszerint csőtörés miatt állt a víz a Hűvösvölgyi úton Budapesten. A csőtörés miatt a II. kerületi Kelemen László utca és Bognár utca kereszteződésében beszakadt az útpálya. A csőtörés ma hajnalban történt, az utat elárasztó vízről egy videót is posztoltak a Facebookon:

A II. kerületi önkormányzat sajtómunkatársa, Gyülvészi András a Telexnek azt mondta, már dolgoznak a probléma elhárításán. A Hűvösvölgyi úton jelenleg korlátozott az autóforgalom, az önkormányzat Facebook-bejegyzése szerint a Kelemen László utca belváros felé vezető oldalán csak egy sáv járható:

A Telex megkereste a Fővárosi Vízműveket is, a vízmű munkatársaitól lapunk azt a választ kapta, hogy a 300 mm öntöttvas vezeték hajnali fél 4-kor rongálódhatott meg. A vezeték meghibásodása nem okoz vízhiányt, és jelenleg a vízművek hibajavító csoportja dolgozik a sérült csőszakasz helyreállításán. Azt is hozzátették, hogy a vezetékjavítás várhatóan ma befejeződik, az útburkolat helyreállítása pedig a hét második felére készül el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!