„Százmilliókból hirdetik, hogy annak az asztalnak a közepére kell szarni, ahol enni adnak”

2022. november 4. – 18:42

Másolás

Vágólapra másolva

„Ez nem Hadházy Ákos egyszemélyes szabadságharca, hanem mindannyiunké” – kezdte beszédét Hajnal Edina szülő, a Magyar Anyák szervezet képviseletében. „Egészen kiskoruk óta arra tanítjuk gyerekeinket, hogy az igazunkért kiállni a helyes út, akkor is, ha nem ez a legkönnyebb” – olvasta szervezete üzenetét. Hajnal szerint előfordul, hogy valakit annyira elnyelnek a saját hazugságai, hogy azt hiszi, hogy az a valóság. Pont ezért szeretnék megmutatni gyerekeiknek: „minél mélyebbre süllyed valaki, annál nehezebben dönti el, mi az igazság.”

„Amit próbálok anyaként teljes szívvel megtanítani a gyerekemnek, azt megszégyenítik, leköpik, mindezt pedig az én adóforintjaimból.”

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

Szomorúnak tartja, hogy a plakátokról, amiket „az arcukba nyomnak”, neki kell megtanítsa lányainak, hogy az „mocskos, ótvar hazugság”. Felháborodottan beszélt arról, hogy azért kell a gyereknek 18 fokban fagyoskodni, hogy a kormány egy médiafelületet tarthasson fent, ahol elmondják, hogy a „király nem meztelen.”

„Százmilliókból hirdetik, hogy annak az asztalnak a közepére kell szarni, ahol enni adnak.”

Hajnal szerint a kormány mérgezi a gyerekeket, és arra akarja őket tanítani, hogy szolgálják ezt a „mocskos, undorító rendszert”. Szerinte azonban hamarosan a mostani rendszernek is vége lesz, mert „ezek gyáva emberek”. „Ennek a rendszernek a falai rohadnak, mert mindenhonnan érezzük a bűzét. Nemcsak mi, hanem már a Holdról is látják: a király meztelen.” Végül arra kért mindenkit, hogy szervezkedjenek nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!