Ellopott egy motorcsónakot, segítségért kiabált, majd a rendőrök láttán beugrott a vízbe egy nő

2022. október 26. – 07:35

Másolás

Vágólapra másolva

Indítókulccsal hagyta ott a budakalászi kikötőben tulajdonosa azt a motorcsónakot, amit a múlt hétvégén vitt el egy nő onnan, írja a Police.hu arról az esetről, aminek főszereplője egy segítségért kiáltozó 26 éves fiatal nő. Eszerint a rendőrségre október 23-án szóltak be, hogy a Római-partnál egy motorcsónak sodródik a vízen, rajta egy nővel, aki segítségért kiabál. A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajója perceken belül a helyszínre ért.

Ahogy meglátta őket, a nő a vízbe vetette magát, a vízirendészek mentették ki, akik a sodródó motorcsónakot is kikötőbe vontatták. A zavart, ittasnak tűnő fiatal nő összefüggéstelenül beszélt, a nevét sem árulta el. A 26 éves váci nőt a rendőrök a nyilvántartás alapján azonosították, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol vér- és vizeletmintát is vettek tőle. A hajót a tulajdonos még aznap visszakapta.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást a nő ellen. A mintavétel eredményétől függően ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt is eljárás indulhat ellene.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!