Toroczkai életében nem látott még annyi luxusautót, amennyit most Budapesten, ukrán rendszámmal

2022. október 23. – 19:24

Toroczkai életében nem látott még annyi luxusautót, amennyit most Budapesten, ukrán rendszámmal
Toroczkai László – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

„Egyszerűen a magyar nem tud az ukrán mellé állni” – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a párt október 23-i megemlékezésén a Corvin közben. Toroczkai szerint a kijevi vezetés magyarellenes, „a politikájuk része a magyarok kiszorítása Kárpátaljáról, sőt ha tehetnék, az egész Kárpát-medencéből kiszorítanák a magyarokat”.

Példaként a közelmúltbéli munkácsi botrányt említette, a munkácsi várról lefűrészelték a turult, és a várárokba dobták.

„És utána tartják a markukat, hogy magyarok, még adjatok pénzt!”

Toroczkai szerint Volodimir Zelenszkij és az ukrán vezetés példát vehetne az 1956-os magyar forradalmárokról és vezetőiktől, az ukrán elnök tőlük is megtanulhatná, hogyan kell szépen segítséget kérni a világtól – igaz, akkor nekünk senki sem segített.

A pártvezető arról beszélt, hiába mondják az ukránok, hogy a turult azért fűrészelték le, mert a magyar kormány nem támogatja őket eléggé a háborúban, ez nem igaz, ez a magyarellenes politika már évek óta érvényben van, a munkácsi múzeum is már 2018-ban kezdeményezte a turul eltávolítását. És az sem igaz, hogy Magyarország nem segít az ukránoknak a háborúban, a kormány minden fórumon támogatja őket, csak fegyvert nem küld – Toroczkai szerint nagyon helyesen.

„Befogadtunk rengeteg ukrán menekültet, aki luxusautókkal mászkál itt, Budapesten. életemben nem láttam még ennyi luxusautót, mint mostanában Budapesten, ukrán rendszámmal.”

A Mi Hazánk tüntetésén egyébként az orosz-ukrán háború és október 23. párhuzamáról kérdeztük a megemlékezőket, a videót itt tudja megnézni:

A pártvezető azt mondta, az ukránok meggyalázzák a magyarságot, és a magyar kormány hallgat. Szijjártó ugyanis csak bekérette az ukrán ügyvivőt, semmi más nem történt. Holott a Mi Hazánk vezetője szerint az lett volna a minimum, hogy minden olyan munkácsi képviselőt, aki megszavazta a turul lefűrészelését, kitiltunk Magyarországról.

„Meneküljenek máshova! Csempésszék a cigarettát máshova! Utazzanak a nyugati gazdáikhoz más országon keresztül, ne az M3-ason keresztül!”

„Ha valakinek szüksége van a mi segítségünkre, annak a legelső, hogy először is megadja a tiszteletet a magyarságnak, elfogadja, hogy a Kárpát-medence vezető nemzete a magyarság évszázadok óta, és a magyar nemzet jelképei alatt ül le velünk tárgyalni, ez a minimum” – jelentette ki. Ezért hétfőn az Országgyűlésben fel is szólítja a magyar külügyet, hogy ne hagyja válasz nélkül az ukrán vezetés magyarellenes akcióit.

„Mi nem áldozatok vagyunk, ne használjanak minket lábtörlőnek!”

Igaz, Toroczkai később arról is beszélt, hogy nekik nem az ukrán néppel van bajuk, hanem az ukrán vezetéssel.

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Az ukrán nép a szövetségesünk, hiszen ugyanahhoz az északi, eurázsiai rasszhoz tartozik, mint a magyarság. A Mi Hazánk vezetője azt mondta, ez az eurázsiai rassz az, amit meg akar törni az internacionalista hatalom. A háború célja szerinte annak megakadályozása, hogy a német tőke egyesülni tudjon az orosz erőforrásokkal, és ez sikerült is. „Ugyanúgy, mint a második világháború után, kettészakították ezt a civilizációt” – mondta.

Az igazi harc arról szól, hogy az északi civilizáció népei – magyarok, lengyelek, bolgárok, ukránok és a többi európai nép – eltűnnek a saját hazájukból.

„Soha senkinek ne legyenek illúziói, lesznek, akik átveszik a helyünket. Sokan vannak, akiknek kell a mi életterünk.”

Toroczkai elhűlve riogatott azzal, hogy amikor a Mi Hazánk bolgár testvérpártjának képviselőjét elvitték egy magyar étterembe, akkor „a magyar étteremben is egy indiai migráns hozta ki nekünk a csirkepörköltet”, szerinte ez is azt bizonyítja, nem szabad azt hinnünk, hogy a magyar élettér nem kell „valakinek”.

Ezt az eurázsiai civilizációt cserben fogják hagyni, mert az internacionalista hatalom, „a Gólem” célja az, hogy kiüsse az eurázsiai civilizációt a vezető szerepből. Pedig korábban ez a civilizáció vezette a világot, és sugározta ki a kultúráját a világ többi népe felé. Toroczkai szerint az öltözködés is ezt bizonyítja, hiszen „nem mi állunk itt afrikai ruhában, hanem az afrikai politikusok néznek ki úgy – leszámítva a bőrszint ugye – mint én itt, a színpadon”.

A Gólem Toroczkai szerint rendszeresen változtatja alakját, Magyarországon pedig a Fidesz és a baloldal is őt szolgálja, hiszen hiába mond néha szépeket Orbán Viktor, amikor valódi sorskérdés merül fel, ugyanazt képviseli a Fidesz is, mint a baloldal. Ennek bizonyítéka, hogy Orbán Viktor is megszavazta a szankciós politika elindítását a versailles-i EU-s csúcson

„Amikor sorskérdés merül fel, ez a Gólem mindig megmutatja az igazi arcát. Milyen ez a Gólem? Ez a Gólem őrjöngve követel vért.”

Igaz, Magyarországon még nemhogy a Fidesz, de baloldal sem „követeli őrjöngve, hogy Magyarország szálljon be a háborúba”, de ennek a pártelnök szerint az egyetlen oka, hogy a magyar nép bölcsebb, mint a többi európai nép, nyugodtabb, mint mások.

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Toroczkai beszéde végén kitért arra is, hogy szerinte meg fognak érkezni az EU-s pénzek, erősödni fog a forintárfolyam, de a pénzt a kormány nem a magyar gazdaság talpraállítására fogja használni, hanem arra, hogy „még nagyobb rabszolgák legyünk a saját hazánkban”.

Ezt jelenti Toroczkai szerint például az „energiapolitikai átállás”, amire a magyar kormány költeni tervezi az érkező eurómilliárdokat. Ennek lényege, hogy ne Oroszországból vegyünk energiahordozókat, hanem „olyan, demokratikus országokból, mint Kongó vagy Szaúd-Arábia”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!