Kokainvásárlás közben kaptak el egy rendvédelmi dolgozót

2022. október 4. – 11:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bűnügyi felügyelet alá került az a taxis díler, akit a napokban fogott el a Készenléti Rendőrség egy újpesti parkolóban, amikor épp kokaint adott el egy rendvédelmi dolgozónak – közölte a rendőrség. A 47 éves budapesti férfi idén márciustól terjesztette a drogot, amit vevőivel egymás között csak patronként, izéként, sütiként és lekvárként emlegettek, és taxijával szállított ki a megadott címekre.

Kocsijában és a lakásán különböző színű és állagú, már kiporciózott anyagokat találtak: fehér port, zöld növényi törmeléket és narancsszínű tablettát is. A rendőrök lefoglaltak tőle digitális mérleget, mozsarat is. A lefoglalt anyagokról a vegyészszakértő megállapította, hogy MDMA típusú kábítószer.

A rendőrségi közlemény szerint a dílerrel együtt elfogott rendvédelmi dolgozó a gyanú szerint legalább két éve rendszeresen vásárolt kokaint. A nyomozó ügyészség folytatólagosan, csekély mennyiség fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklása vétség gyanúját közölte a 36 éves férfival, aki beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

(Police.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!