Elmű: Gyakoribbá válhatnak az áramszünetek

2022. október 1. – 15:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik térséget érinti az a levél, amiből Budapesten, a XIII. kerületben élő kollégánk is kapott, és amit az Elmű Hálózati Kft. szombaton küldött ki emailben. A Portfolio azt írja, hogy Budapestet és környékét érinti majd időnként az áramkimaradás.

A levél szerint

„a megnövekedett hálózattal kapcsolatos ügyféligények miatt, az év hátralévő részében a karbantartási és fejlesztési munkák száma is emelkedik, ezáltal egyes ügyfeleinknél az áramszünetek is gyakoribbá válhatnak”.

Mint írják, sok esetben ezeket a beavatkozásokat áramszünet nélkül el tudják végezni, vannak azonban olyan munkák, amikor elengedhetetlen kikapcsolni az elektromos vezetékeket és kábeleket, ezzel védve dolgozóik biztonságát a hálózati szerelési munkák ideje alatt. Ezen munkák közé tartozik például az oszlopcsere, a transzformátorállomások építése vagy karbantartása, továbbá a feszültségingadozás helyreállítása.

Mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb értesítsék lakossági és üzleti ügyfeleiket egy tervezett áramszünet esetén. Ezt folyamatosan frissülő áramszüneti oldalukon lehet nyomon követni, vagy online ügyfélszolgálatukon lehet kérni, hogy 15 nappal előtte elektronikus levélben értesítsék az érintetteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!