Telefonon beszélte le a rendőr a 26 éves férfit az öngyilkosságról

2022. szeptember 29. – 10:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nő azzal hívta fel a rendőrséget szerda este a budapesti XVIII. kerületből, hogy 26 éves fia búcsúlevelet hagyott hátra, majd elindult otthonról, hogy vonat elé vesse magát, írja a police.hu.

A rendőrök ezután elindultak megkeresni a férfit, egy társuk pedig telefonon keresztül próbálta vele felvenni a kapcsolatot. A férfi fogadta is a hívást, és azt is elárulta, hol tartózkodik. A nyomozónak sikerült meggyőznie a férfit, hogy várja meg a segítségére siető rendőröket, akik végül egy közeli erdőben találták meg őt.

A férfi azt mondta, hogy fél óra múlva jött volna a vonat, amihez tartott, és csak a nyomozónő telefonhívására indult ki az erdőből, mivel a hangja elbizonytalanította a szándékában. A férfit előbb a kerületi kapitányságra vitték, majd a kórházba.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!