Egy tápiósági iskolában bukkant fel az eltűnt kislány: rugdosták az ajtókat, lökdösték a diákokat

2022. szeptember 29. – 18:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön egy tápiósági általános iskolában találták meg azt a 11 éves kislányt, aki a VIII. kerületből tűnt el szerdán. A lány egy 16 éves fiúval és egy 12 éves lánnyal együtt volt ott, akik szintén Budapestről szöktek el.

Nem tudni, hogy kerültek a Pest megyei falu iskolájába, de az biztos, hogy egyik gyerek sem oda jár. A háromfős társaság az iskolában hangoskodott, rugdosta az ajtókat, lökdöste a diákokat és felborított néhány virágtartót, írja a Police.hu.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság szeptember 29-én reggel adott ki felhívást a 11 éves lány eltűnése miatt, miután az édesanya hajnalban bejelentette, hogy a gyerek előző nap nem ment haza iskola után. A rendőrök azután találták meg Tápióságon csütörtök délelőtt, hogy bejelentést kaptak az iskolában történtekről.

A járőrök az iskola közelében, az utcán állították meg a három gyereket. Adataik ellenőrzésekor kiderült, hogy eltűnés miatt keresik őket, mert szüleik engedélye nélkül mentek el Budapestről. A gyerekek azt mondták, egyikük testvérét keresték a tápiósági iskolában. A rendőrök értesítették a gyerekek szüleit.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!