Befejezték a baleset utáni helyszínelést, ismét járható az M1

2022. szeptember 25. – 18:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Mint azt a rendőrség este 7-kor jelezte, a rendőrök befejezték a helyszínelést az M1-es autópálya külső és belső forgalmi sávjában a Budapest felé vezető oldal 60-as kilométerszelvényében.

Korábban megírtuk, hogy az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 60-as kilométerszelvényben teljes útlezárás van egy baleset miatt, írja a Police.hu.

Vasárnap délután fél 5-kor eddig tisztázatlan körülmények között baleset történt az M1-esen. A katasztrófavédelem oldala alapján három autó ütközött össze a pályán.

Az érintett útszakaszon teljes pályazár van, az autópályáról Tatabányánál, a 61-es kilométerszelvényben lehet letérni, visszatérni pedig az 57-esnél. A Waze jelzése szerint Tata és Tatabánya között teljesen bedugult az M1, többnyire 4 km/órával tudnak haladni az autók.

Fotó: Waze
Fotó: Waze

A tatabányai közlekedést egy másik baleset is akadályoztatja, Tatabánya állomás előtt elgázolt egy embert vasárnap délután a Bécsből Budapestre tartó vonat. A Mávinfó közlése szerint 7-ig helyszínelnek a rendőrök, addig pótlóbuszokra, kimaradó járatokra és 20-40 perces késésekre lehet számítani a vonalon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!