A kerepesi polgármester tényleg közzétette a felvételt a megállóban maszturbáló férfiról

2022. augusztus 18. – 10:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Tegnap este letelt a két nap!” – írta csütörtökön közzétett videója mellé Kerepes polgármestere, Gyuricza László, aki hétfőn délután a Facebookon azt ígérte: ha nem jelentkezik a szilasligeti HÉV-megállóban, a pénztár mögött maszturbáló, térfigyelő kamerák által is rögzített férfi, közzéteszi a róla készült felvételt a Facebookon. A Telex etikai és jogi álláspontja szerint nem tesszük közzé a videót, és nem is linkelünk rá.

„'A jóember' nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!” – írta a felvételhez még Gyuricza.

„Gondoljunk bele, hogy valakinek a kislánya akkor megy arra, vagy valakinek a felesége (…)” – mondta Gyuricza, aki azt mondta, több jogvédő is megfenyegette, hogy pereknek néz elébe, ha megosztja a videót. „Nem tartom normálisnak és etikusnak azt a hozzáállást, hogy az ilyen embert egy kicsit is védeni”, ez egy súlyosan közösségellenes magatartás.

Fotó: Gyuricza László / Facebook
Fotó: Gyuricza László / Facebook

Ezután beszámolt egy szerdai levélről, ami szerint Szilasligeten felszállt egy pár a HÉV-re, amelynek női tagja Mogyoródig orálisan kielégítette a párját. Miután párja leszállt, magát is kielégítette. Ha nincs ott rendőr, nincs prevenció, sem kontroll, „akkor nem tudunk mit csinálni mi jó érzésű emberek, mint apa, mint férj, mint polgármester, mint azt mondani: az ilyen embereket ki kell taszítani, és márpedig a nyilvánosság bevonásával” – fűzte hozzá.

Az ügyben kerestük a rendőrséget is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítés 2022.08.18. 14:23-kor:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megkeresésünkre elküldte a Police.hu-n, a férfi megtalálása érdekében közzétett felhívásukat. Ebben az áll, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. „A felvételeken látható, 160-165 centiméter magas, 30 év körüli, kopasz férfi 2022. augusztus 15-én 11 óra körül a szilasligeti HÉV megállóban önkielégítést végzett, miközben egy szemközti padon ülő nőt bámult.” Kérik, hogy akinek információja van, tegyek bejelentést.

Kérdésünkre azt is írták, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a felvétel megszerzésének, nyilvánosságra hozatalának körülményeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!