Néhány óra alatt elfogták a két férfit, akik Molotov-koktélokkal gyújtották rá a házat egy nőre Véménden

2022. augusztus 14. – 21:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik szombaton hajnalban a Baranya megyei Véménden Molotov-koktélokkal gyújtották rá a házat egy nőre és a fiára, írja a Police.hu. Az ügyben emberölés kísérlete miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy nő szombaton hajnali fél 3-kor arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy Véménden valaki rájuk gyújtotta a házat. Mint elmondta: csörömpölésre ébredtek fel, majd amikor látták, hogy ég az egyik szoba, ő és a fia kimenekültek a házból. Elkezdték oltani a tüzet, amelyet végül a tűzoltóknak sikerült megfékezniük. A helyszíni szemle adatai szerint Molotov-koktélok okozták a tüzet.

A rendőrök pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, majd a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai délelőtt elfogták a gyújtogatással gyanúsítható 29 éves véméndi férfit és 24 éves helyi társát.

Előállították őket a rendőr-főkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését. A két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!