Gianni elegáns budai étterme bezárt, Mészáros Lőrinc veheti át a terepet

2022. augusztus 8. – 15:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Helyreigazítás: Ennek a cikknek megváltozott a címe 2022. szeptember 14-én. 2022. augusztus 8-án közzétett, „Gianni elegáns éttermét vásárolta meg Mészáros Lőrinc” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Mészáros Lőrinc megvette Gianni naphegyi éttermét. A valós tény ezzel szemben az, hogy a Gian Luigi Annoni kisebbségi tulajdona mellett működő Terra étterem 2022. májusában a Naphegy utca 67 szám alatt bezárt. Sem az éttermet, sem az azt üzemeltető társaságot sem Mészáros Lőrinc, sem más nem vette meg Gian Luigi Annonitól.

A hibáért elnézést kérünk az érintettektől.

Úgy tűnik, nem kell étterem nélkül maradniuk az Oxygen Wellnessbe járóknak, miután Gianni Annoni nem tudta nyereségesen működtetni az ott lévő helyiséget, most megpróbálja Mészáros Lőrinc. A Naphegy utca és környéke Buda egyik legelegánsabb és legdrágább része.

A milliárdos vállalkozó Sunhill Bisztró néven hozott létre egy új céget – írta a 444. Egészen pontosan a Fájdalom Ambulancia a cég alapítója, ahová a felcsúti sikerember még 2020-ban vásárolta be magát. A diósgyőri futballcsapatot is ezen a cégen keresztül üzemelteti Magyar Mátyással együtt, akit a felcsúti fociakadémián ismert meg, és lett az egyik közeli bizalmasa.

Az Oxygen Wellness kedvelt helye a NER-nek, de az étterem veszteséget termelt eddig a cégadatok szerint, Mészáros mégis látott benne fantáziát. A fővárosban ez lesz az első étterme az ország egyik leggazdagabb emberének, akinek Czene Ferenc, a Mészáros Gasztro Kft. ügyvezetője segíti ezúttal is a munkáját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!