Annyira megrémült a rendőrök láttán, hogy a járdán áthajtva próbált egérutat nyerni

2022. augusztus 2. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

Pánikba esett, majd ámokfutásba kezdett egy férfi, amikor a visszapillantó tükrében meglátta a rendőröket a budapesti Rákóczi hídon múlt szerdán. Nem véletlenül, a Police.hu beszámolója szerint sok volt P. Csaba rovásán: nem volt érvényes jogsija, mert korábban eltiltották a vezetéstől, és a siófoki rendőrkapitányság is körözte súlyos testi sértésért.

Ahogyan az a videón is látható, a férfi előbb nagy sebességgel, indexelés nélkül cikázott a Rákóczi hídon fehér Fiatjával, majd a Soroksári út felé vette az irányt, a kereszteződéshez érve a járdán keresztül visszafordult híd felé, és elhajtott.

A kocsi rendszáma alapján elkezdték őt keresni, ellenőrizték a hozzá köthető címeket, és amikor átkutatták az udvarát, két lopott motort is találtak. Az egyik még 2021 decemberében tűnt el a Március 15. térről, a másikat pedig július 15-én lopták el a XII. kerületből.

P. Csabát két nappal az ámokfutása után fogták el. Azt gondolta, nincs félnivalója, ezért újra kocsiba ült, és a rendőrök kiszúrták a fehér Fiatot a Szent István körúton. A férfi kiugrott az autóból és futásnak eredt, de a járőrök utolérték és elfogták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!