Az országos főrabbi Orbánnak: Csak egyetlen faj él e földön, a Homo sapiens sapiens

2022. július 24. – 22:25

frissítve

Az országos főrabbi Orbánnak: Csak egyetlen faj él e földön, a Homo sapiens sapiens
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Frölich Róbert országos főrabbi is reagált Orbán Viktor tusványosi beszédében tett kijelentésére. Orbán az előadásában azt mondta:

„Van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel. Na, az kevert fajú világ. (...) a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. (...) Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni”.

Frölich vasárnap a Facebook-oldalán azt írta:

„Valamiért József Attila, Radnóti Miklós, Szerb Antal, Gelléri Andor Endre, Rejtő Jenő és még sok más ismert és ismeretlen név és arc lebeg előttem. Ők (bár József Attila nem, ő csupán józan gondolkodása miatt került e listára) a fajokról vallott hagymázas elméleteknek estek áldozatul.

Apropos faj.

Sokféle faj népesíti be a bolygónkat. Két lábon, dolgozva, beszélve, és néha gondolkodva azonban csak egyetlen faj él e földön: a Homo Sapiens Sapiens. Ez a faj egy és oszthatatlan.

Ajánlom szíves figyelembe a fentieket.”

Frissítés 2022.07.25. 09:35

Cikkünkben korábban volt országos főrabbiként hivatkoztunk dr. Frölich Róbertre, de legutóbb is őt választották országos főrabbinak, így jelenleg is ő látja el ezt a posztot.

(Szombat.org via 444)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!